Novosti

Velika proslava – Uz Biotrening centar do svoje bolje verzije

Proslava uspješne godišnjice uz The Frajle

Biotrening centar za brigu o zdravlju i tjelesnoj formi obilježio je godinu dana uspješnog poslovanja u kojem se vodi načelima koja svakom pojedincu omogućuju izgraditi ‘bolju verziju sebe’. Misija Biotrening centra umjerena je na to da svojim članovima pomogne živjeti zdravo, aktivno i uspješno te da unaprijede svoje zdravlje i performanse – kako u privatnom, tako i u profesionalnom životu.

Proslava godišnjice okupila je dosadašnje članove, partnere i suradnike koji su uživali u druženju u opuštenoj atmosferi Plaza bara uz fenomenalne The Frajle. Za sve one koji će tek postati korisnici usluga Biotrening centra, organiziran je Dan otvorenih vrata tijekom kojeg su svi zainteresirani mogli doznati više i isprobati usluge koje centar nudi. Tijekom Dana otvorenih vrata mnogi su se zabavljali raznim natjecanjima i osvojili brojne sponzorske nagrade koje su osigurali partneri centra – Mentalni trening, Nutrilife Centar, Polleo sport, Bauerfeind, Davor Hair and Soul i Jamieson.

Pročitajte više na: https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/uz-biotrening-centar-do-svoje-bolje-verzije-foto-20190228 – www.tportal.hr

 

Photo credit: Matej Rebernišak, LUMA ART – Photography & Cinema