Novosti

Što su nam o zdravlju i uspjehu otkrili voditelji Biotrening poliklinike?

Ukoliko priželjkujete da vrijeme koje izdvajate za tjelesnu aktivnost bude upotpunjeno i vrhunskom uslugom stručnjaka koji na jednom mjestu brinu o vašem zdravlju, onda će vam zasigurno odgovarati jedinstveni koncept Biotreninga. Naime, riječ je o centru gdje ćete u suvremeno opremljenim dvoranama za vježbanje uz savjete vrhunskih trenera i liječnika moći dobiti adekvatne smjernice za unaprjeđenje i održavanje vašeg cjelokupnog psihofizičkog zdravlja.

Biotrening poliklinika stoga svojim klijentima omućava cjelokupan tretman u području ortopedije, sportske rehabilitacije, fizikalne terapije, nutricionizma, mentanih treninga, vision treninga i masaža. Bilo da je riječ o preventivnim mjerama ili ozbiljnim rehabilitacijskim programima, ovdje ćete biti u sigurnim rukama stručnog tima koji iz dana u dan ostvaruje sve bolje rezultate u svojim specijalizacijama, ali u isto vrijeme stvara vrhunsku uslugu za koju se odlučuje sve više osvještenih građana, ne samo profesionalnih sportaša kao nekad.

Tim koji čini Biotrening kliniku impresivnih je biografija, predano su posvećeni klijentima i stalo im je do potpunog oporavka i zajedničkog napredovanja. Dvojica lidera, Valentin Slogar koji je voditelj poliklinike i Goran Beloglavec koji je voditelj rehabilitacije otkrili su nam na koji način funkcionira Biotrening poliklinika i što sve možemo od ovih inspirativnih ljudi očekivati u budućnosti.

Pročitajte cijeli članak na Journal.hr

 

Izvor: Journal.hr

Izvor fotografije: Sanja Jagatić