Ortopedija

U poliklinici Biotrening centra vrhunski tim ortopeda iz Specijalne bolnice za ortopediju dr. Nemec svakog tjedna obavlja preglede, kontrole te dijagnostiku ozljeda i bolnih stanja.

Rezervirajte svoj termin na broj telefona:

01/5544-450

Sustav za kretanje čine kosti, zglobovi i mišići. Zbog velikog broja ovih anatomskih struktura ortopedija obuhvaća široko područje ozljeda, deformiteta i poremećaja koji uzrokuju bolove i smetnje prilikom kretanja. Ortopedski kirurzi koriste operativne zahvate i neoperativne zahvate, da bi umanjili ili otklonili posljedice mišićno-koštanih trauma, degenerativnih bolesti, infekcija i športskih ozljeda.

Taj zahtjevan sportski ritam ili posao s jedne strane te manjak kretanja i rekreacije s druge uzrokuju niz problema koji ograničavaju naše tijelo u svakodnevnom kretanju.

U terapiji pored sportske rehabilitacije i manualnih tehnika koju vode naš tim od vrhunskih fizioterapeuta i kineziologa u suradnji sa najboljim specijalistima svog područja, poput liječnika Hrvatske nogometne reprezentacije dr. Borisa Nemeca, osigurat ćemo Vam najbolji tretman i uslugu na ovim prostorima.

Pratite nas

Poliklinika

Fitness

Kako do nas

Maksimirska 8 (Kvaternik Plaza)

Pronađite nas na karti

Fitness - radno vrijeme

pon-pet
06:00h - 22:00h
subota
09:00h - 21:00h
nedjelja
16:00h - 21:00h

Poliklinika - radno vrijeme

pon-pet
08:00h - 20:00h
subota
Ne radimo
nedjelja
Ne radimo

Javite nam se

Fitness
Poliklinika