Ostale usluge

Korporativni fitness

Ljudsko je tijelo savršeno usklađeni stroj koji svakodnevno funkcionira u dvije faze koje se međusobno smjenjuju, a radi se o fazama rada i odmora. Faza rada troši ljudsku energiju, a ovisno o vrsti rada potrošnja se manifestira kao tjelesni i/ili mentalni umor. U fazi odmora „punimo naše baterije“ i izuzetno je bitno kakav ćemo način odmora odabrati. Shodno tome, za djelatnosti u kojima dominira tjelesni rad, preporučljiv je pasivni odmor odnosno mirovanje bez velike fizičke aktivnosti.

Suprotno tome, za djelatnosti u kojim prevladava mentalni (umni) rad, preporuča se aktivni odmor kao najbolji način rješavanja nakupljenog mentalnog umora i stresa, a također i kao prevencija bolesti i kroničnih stanja koje mogu nastati sjedilačkim načinom života.

Podizanje kvalitete života jedan je od znanstveno dokazanih učinaka vježbanja. Pod time se misli na unaprjeđenje srčane i dišne funkcije, jačanje imuniteta, psihološko blagostanje, odnosno rješavanje nakupljenog stresa, bolje raspoloženje i jačanje osobina poput budnosti, energije i fokusiranosti za vrijeme radnog dana što rezultira povećanom radnom sposobnosti. Nasuprot tome, vježbanjem se preveniraju razne kronične bolesti i boležljivost što rezultira produljenjem života.

Sve se može sažeti u jednostavnu uzročno-posljedičnu liniju. Ljudi koji redovito vježbaju zdraviji su i boljeg raspoloženja. Samim time su produktivnijeg uma, a sve zajedno rezultira povećanom radnom sposobnosti.

Biotrening Centar Vam, pored naših standardnih članarina, nudi custom pakete usluga složenih prema Vašim potrebama iz ponude fitnessa i poliklinike. Osim toga, nudi Vam razne načine raspodjele troška Ugovora o korporativnim fitness programima.

Većina je tvrtki svjesna vrijednosti i važnosti svakog zaposlenika i njihova zdravlja te doprinosa svakog od njih u ostvarivanju ozbiljnog poslovnog uspjeha. Biotrening Centar Vam je sa svim svojim uslugama na raspolaganju kao partner za unaprjeđenje Vašeg poslovanja.

 

Kondicijska priprema sportaša

Individualna kondicijska priprema

Biotreningovi kondicijski specijalisti osiguravaju integralnu skrb o sportaševim kondicijskim kapacitetima. Dizajn treninga se temelji na preciznoj dijagnostici, sportaševom sportskom i trenažnom statusu. Trenažni je program uvijek u uskoj vezi sa zahtjevima konkretnog sporta, a posebna se pažnja posvećuje prevenciji ozljeda, razvoju motoričkih i energetskih sposobnosti te izgradnji mentalnog stava pobjednika.

O učincima Biotreningovog sustava kondicijske pripreme svjedočili su brojni vrhunski hrvatski i inozemni sportaši.

 

Ekipna kondicijska priprema

Biotreningov sustav integralne sportske i kondicijske pripreme omogućuje sportskim ekipama ostvarivanje željenih sportskih rezultata. Korištenjem najsuvremenijih spoznaja o sustavu treninga i oporavka, prevenciji i rehabilitaciji ozljeda, sportskoj prehrani i mentalnoj pripremi, Biotreningovi stručnjaci sportske ciljeve pretvaraju u stvarnost.

Biotrening već gotovo dva desetljeća svoje usluge daje vrhunskim sportskim ekipama u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

Kondicijska priprema djece i mladih sportaša

Djeca su spužve koje sve upijaju, zato im moramo od najranijih dana pružiti stručan pristup. Razvoj sposobnosti, osobina i motoričkih znanja ključan je u životima djece, ali i u njihovim daljnjim sportskim karijerama. Moramo utjecati na razvoj njihovih motoričkih i funkcionalnih sposobnosti obzirom na njihove godine te sport kojim bi se htjeli baviti.

 

Pratite nas

Poliklinika

Fitness

Kako do nas

Maksimirska 8 (Kvaternik Plaza)

Pronađite nas na karti

Fitness - radno vrijeme

pon-pet
subota
nedjelja

Poliklinika - radno vrijeme

pon-pet
08:00 - 20:00
subota
ne radimo
nedjelja
ne radimo

Javite nam se

Fitness
Poliklinika