Svjedočanstva

Ivica Olić

Sve je počelo 2001 godine kad sam igrao za NK Zagreb pod vodstvom Zlatka Kranjčara. Već sam tada postao svjestan velikih zahtjeva vrhunskog sporta i izrazio želju za dodatnim kondicijskim treningom prilagođenim mojim nedostacima. Tadašnji kondicijski trener me uputio na Kineziološki fakultet kod prof. Igora Jukića koji je danas čelni čovjek Biotreninga. Odmah smo “kliknuli” i suradnja traje sve do danas kad se pokušavam ostvariti u trenerskoj karijeri. Oduvijek sam imao staromodan stav prema svom poslu: istrči na teren, ganjaj svaku loptu, iscrpi se. Uvijek sam bio prepoznatljiv po lavovskoj volji, natprosječnoj brzini i iznimnoj izdržljivosti. Početkom suradnje s prof. Jukićem i Biotreningom pokazalo se da su te moje karakteristike samo dobra baza za razvijanje potrebnih sposobnosti u nogometu i da samo to nije dovoljno da postanem ključan igrač u klubovima najvišeg ranga natjecanja. Dok sam igrao u Zagrebu i Dinamu komunikacija s prof. Jukićem je bila svakodnevna, dok se u inozemstvu svodila na komunikaciju telefonom i skypeom uz Igorove povremene dolaske na kraće cikluse te duže cikluse za vrijeme zimskih i ljetnih pauza. Temeljna smjernica je bila razvijanje tolerancije na neugodu kroz razne trenažne situacije što smo doveli do vrhunske razine. Od ozljeda izdvojio bih operaciju kriznih ligamenata i meniska 2005. dok sam igrao u CSKA Moskva, te 2010. operaciju meniska i kolateralnih ligamenata dok sam igrao u Bayern, Munchen. Biotrening i njihovi principi rada su mi svojim ciljano prilagođenim vježbama uvelike pomogli da se vratim na teren u najkraćem mogućem roku, spremniji no ikad. Mislim da je dovoljno reci da sam bez problema u Bayernu trčao 12 km po utakmici, preuzeo vodeću ulogu izguravši jednog Miroslava Klosea iz prve momčadi i što je najvažnije zabijao ključne golove (hat-trick 2010. protiv Lyona za ulazak Bayerna u završnicu Lige prvaka). Kako bi rekao moj bivši trener Louis Van Gaal: “Ola uvijek daje 100%”, međutim bez savršene usklađenosti kondicijske pripremljenosti i tehnike niti to nije dovoljno, a upravo u tome se vide moji rezultati suradnje s Biotreningom. Stekao sam znanja i sposobnosti koje su mi omogućile da fizički postanem stroj, točno prilagođen za napore kakvi su me čekali na terenu. Stečena znanja danas kao trener i član stručnog stožera reprezentacije prenosim na svoje igrače i napredujem u onome sto najviše volim, nogometu, samo u novoj ulozi. Puno hvala Biotreningu i prof. Jukiću koji su svojim doprinosom od mene učinili boljeg igrača i postavili dobre temelje da postanem i vrhunski trener.

Antonio Brzica

Nizom različitih životnih okolnosti kilogrami su se samo gomilali i došao sam na 124 kg. S viškom kilograma počeli su se javljati i drugi problemi, razne bolesti, uključujući i pred depresivno stanje. Na nagovor prijatelja koji su već uključeni u grupne treninge Biotreninga, odlučio sam se priključiti. Na samom početku prošao sam opsežnu dijagnostiku kojom se utvrđuje moje trenutno stanje i razne deficite koji su nastali viškom kilograma. Počeo sam s grupnim treninzima a nakon nekoga vremena počeo sam vježbati na privatnim treninzima koji su bili isključivo prilagođeni mojim potrebama i željama. Uz svesrdnu pomoć trenera i nutricionista Biotrening tima počeo sam mijenjati svoju svakodnevnu rutinu. Zdrava prehrana postala je ključ za sve. Danas nakon godinu dana, s 43 kg manje osjećam se puno bolje, življe i sretnije. Najbitnije da su i kilogrami i pred depresivno stanje sada daleko iza mene!

Lorena Marić

Oduvijek sam bila „punašna“. Od malih nogu bila sam aktivna, zanimali su me različiti sportovi, sve sam htjela probati. Ulaskom u pubertet druge stvari su mi preuzele pažnju i može se reći da sam zavoljela sve što vole i mladi. Izlasci, nezdrava prehrana, manjak sna, previše vremena provedenog za kompjuterom i mobitelu koštali su me zdravlja i tjelesnog izgleda. Počela sam se osjećati anksiozno i neugodno u svojoj koži. Dosegla sam svoju najveću težinu, čak 25 kilograma viška. Srećom, moja najbolja prijateljica preporučila mi je Biotrening. Tamo je trenirala šest mjeseci dotad i imala je samo riječi hvale. Uspjela me nagovoriti da probam i ostalo je povijest J. Krenula sam polako, sa tri treninga tjedno u grupnim programima i ubrzo sam se navukla! Atmosfera, ekipa, prijateljski raspoloženi i iznimno stručni treneri… Nakon prvih mjesec dana skinula sam pet kilograma! To je za mene bio ogroman uspjeh i odlučila sam još više zapeti i krenuti sa individualnim treninzimaNakon uvodne dijagnostike, složila mi je individualiziran program vježbanja. Trenirala sam četiri do pet puta tjedno uz dodatne naputke da vikende provedem aktivno te naravno da pripazim na prehranu. Postupno, kilogrami su se topili, svakodnevno sam učila i napredovala u raznim vježbama koje su mi dotad izgledale nemoguće za izvesti, obarala sam vlastite rekorde i što je najvažnije, zavoljela sam vježbanje i ponovo samu sebe! Sada se osjećam bolje no ikad. I dalje vježbam i održavam svoju zdravu težinu. Hvala Biotreningu i mojoj trenerici, pomogli ste mi da se napokon osjećam ugodno u vlastitoj koži i vratim vjeru u sebe.

Maja Trinajstić

Moj put oporavka i fizikalne terapije počeo je nakon prometne nesreće u kojoj sam ozlijedila vratnu kralježnicu i ostala nepokretna. Na svu sreću ponovno sam prohodala, ali ostala je pareza na desnoj strani zbog koje sam otežano hodala. Nakon poroda i carskog reza stanje se dodatno pogoršalo i u tom sam trenu upoznala Jovanu, nakon što su mi već predlagali treću operaciju vratne kralježnice i slobodno mogu reći da sam po treći put prohodala! Zahvaljujući Jovaninoj nevjerojatnoj stručnosti, preciznosti, predanosti i optimizmu, sada se više ne budim s bolovima, a hod mi je siguran i mogu bez problema slijediti svoje sedmogodišnje blizance u skladu s ritmom dnevnih obaveza. U Biotreningu vježbam od samog otvorenja, a zbog vedrog i susretljivog osoblja, odlično opremljenih dvorana, ugodnog ambijenta i predivnog pogleda to su mi najopušteniji trenuci u tjednu. Ovdje sam našla savršen spoj stručnosti i optimizma, posvećenosti i ustrajnosti na napretku jer svaki put pomičemo granicu te se zajedno veselimo svakom novom pokretu i nastojimo ga usavršiti😊 I ne namjeravamo stati…

Martina Hruškar

Moja preporuka ide samo Vama! Na prvu operaciju kralježnice išla sam 2016. godine, a u travnju 2019. uslijedila je i druga. Nakon što se moji problemi nisu riješili došla sam do doktora Stipe Ćorluke koji mi je odmah objasnio što nije u redu. U rujnu 2020. doktor Ćorluka, čovjek zlatnih ruku i velikoga srca, moj superheroj, obavio je operaciju moje kralježnice. Nakon 5 godina borbe, nakon puno pregleda i drugih liječnika koji su od mene digli ruke, doktor Ćorluka napravio je nešto za što sam mislila da je nezamislivo! A nakon oporavka, slijedi odlazak u Biotrening Centar po #najboljuverzijusebe!

Pratite nas

Poliklinika

Fitness

Kako do nas

Maksimirska 8 (Kvaternik Plaza)

Pronađite nas na karti

Fitness - radno vrijeme

pon-pet
subota
nedjelja

Poliklinika - radno vrijeme

pon-pet
08:00 - 20:00
subota
ne radimo
nedjelja
ne radimo

Javite nam se

Fitness
Poliklinika