Korporativni fitness

Ljudsko je tijelo savršeno usklađeni stroj koji svakodnevno funkcionira u dvije faze koje se međusobno smjenjuju, a radi se o fazama rada i odmora. Faza rada troši ljudsku energiju, a ovisno o vrsti rada potrošnja se manifestira kao tjelesni i/ili mentalni umor. U fazi odmora „punimo naše baterije“ i izuzetno je bitno kakav ćemo način odmora odabrati. Shodno tome, za djelatnosti u kojima dominira tjelesni rad, preporučljiv je pasivni odmor odnosno mirovanje bez velike fizičke aktivnosti.

Suprotno tome, za djelatnosti u kojim prevladava mentalni (umni) rad, preporuča se aktivni odmor kao najbolji način rješavanja nakupljenog mentalnog umora i stresa, a također i kao prevencija bolesti i kroničnih stanja koje mogu nastati sjedilačkim načinom života.

Podizanje kvalitete života jedan je od znanstveno dokazanih učinaka vježbanja. Pod time se misli na unaprjeđenje srčane i dišne funkcije, jačanje imuniteta, psihološko blagostanje, odnosno rješavanje nakupljenog stresa, bolje raspoloženje i jačanje osobina poput budnosti, energije i fokusiranosti za vrijeme radnog dana što rezultira povećanom radnom sposobnosti. Nasuprot tome, vježbanjem se preveniraju razne kronične bolesti i boležljivost što rezultira produljenjem života.

Sve se može sažeti u jednostavnu uzročno-posljedičnu liniju. Ljudi koji redovito vježbaju zdraviji su i boljeg raspoloženja. Samim time su produktivnijeg uma, a sve zajedno rezultira povećanom radnom sposobnosti.

Biotrening Centar Vam, pored naših standardnih članarina, nudi custom pakete usluga složenih prema Vašim potrebama iz ponude fitnessa i poliklinike. Osim toga, nudi Vam razne načine raspodjele troška Ugovora o korporativnim fitness programima.

Većina je tvrtki svjesna vrijednosti i važnosti svakog zaposlenika i njihova zdravlja te doprinosa svakog od njih u ostvarivanju ozbiljnog poslovnog uspjeha. Biotrening Centar Vam je sa svim svojim uslugama na raspolaganju kao partner za unaprjeđenje Vašeg poslovanja.

Pratite nas

Poliklinika

Fitness

Kako do nas

Maksimirska 8 (Kvaternik Plaza)

Pronađite nas na karti

Fitness - radno vrijeme

pon-pet
subota
nedjelja

Poliklinika - radno vrijeme

pon-pet
08:00 - 20:00
subota
ne radimo
nedjelja
ne radimo

Javite nam se

Fitness
Poliklinika