Dijagnostika tjelesne forme

Dijagnostika označava početak Vaše (r)evolucije u Biotrening centru.

Cjelokupnom analizom tjelesne forme saznajemo informacije o vašem zdravlju te kreiramo detaljnu sliku o stanju lokomotornog sustava i vaših tjelesnim mogućnostima. Putem anamnestičkih upitnika, analize sastava tijela, procjene funkcionalnosti pokreta, testova mišićne jakosti i testova izdržljivosti dobivamo precizne podatke pomoću kojih izrađujemo individualizirani plan i program tjelesnog vježbanja. Na ovakav način ćemo Vam pomoći da bolje upoznate svoje tijelo, a potom pažljivo planiranim i programiranim treningom izgradite najbolju verziju sebe.

Anamnestičkim upitnicima prikupljamo informacije o zdravstvenom stanju i rizicima za razvoj kardiovaskularnih bolesti, vašim prehrambenim i tjelesnim navikama.

Analizom sastava tijela dobivate precizan uvid u količinu mišićne mase, potkožnog masnog tkiva i vode.

Procjenom funkcionalnosti pokreta utvrđujemo slabosti i nedostatke lokomotornog sustava, na temelju koje dobivate program vježbanja s ciljem njihovog ispravljanja.

Mišićna jakost podrazumijeva procjenu snage i izdržljivosti vaših mišića. Ovi testovi se prilagođavaju svakoj osobi zasebno, a rezultati se procjenjuju s obzirom na karakteristike vaše populacije.

Testovima izdržljivosti dobivamo uvid u vaše kondicijske kapacitete koji su direktno povezani sa zdravljem i kvalitetom života. Na temelju dobivenih rezultata dobivate stručne preporuke za unaprijeđenje kondicijskih kapaciteta.

Pratite nas

Poliklinika

Fitness

Kako do nas

Maksimirska 8 (Kvaternik Plaza)

Pronađite nas na karti

Fitness - radno vrijeme

pon-pet
subota
nedjelja

Poliklinika - radno vrijeme

pon-pet
08:00 - 20:00
subota
ne radimo
nedjelja
ne radimo

Javite nam se

Fitness
Poliklinika